1956
Η ιστορία της οικογένειας Μπουντούρη
Ο παππούς Κών / νος Σωτ. Μπουντούρης όντας κτηνοτρόφος με πολλά αιγοπρόβατα, παρασκευάζει παραδοσιακό κεφαλοτύρι και βαρελίσια φέτα που πουλά στην ευρύτερη περιοχή.
Με την πάροδο του χρόνου καταφέρνει να φτιάξει το πρώτο τυροκομείο της περιοχής στο Γαρδίκι Θεσσαλίας βελτιώνοντας την τέχνη και πετυχαίνοντας την παραδοσιακή συνταγή της φέτας.
Τα παιδιά του Αλέξανδρος και Σωτήριος Μπουντούρης συνεχίζοντας την τυροκομική παράδοση και λόγω της αυξανόμενης ζήτησης ιδρύουν το 1976 το δεύτερο τυροκομείο της επιχείρησης στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας και εν συνεχεία το 1978 το τρίτο τυροκομείο στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας.
Το 1985 η οικογένεια ιδρύει την σημερινή έδρα της εταιρείας στα Τρίκαλα Θεσσαλίας εκμεταλλευόμενη την ευνοική της θέση σε ένα νομό γαλακτοπαραγωγικό που της δίνει τη δυνατότητα να είναι δίπλα στους παραγωγούς και το γάλα που συλλέγει από αυτούς καθημερινά να φθάνει φρέσκο στη μονάδα επεξεργασίας.
Σήμερα η 3η γενιά της οικογένειας κληρονομώντας την αγάπη και το μεράκι για την παρασκευή χειροποίητης παραδοσιακής φέτας έχει καταφέρει να δώσει στα προϊόντα της ένα συγκριτικό αποτέλεσμα ,την ποιότητα.
