Η φέτα δοχείου
Η φέτα δοχείου είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο Έχει ευχάριστη γεύση, όχι ιδιαίτερα αλμυρή, ελαφρώς υπόξινη και με πλούσιο άρωμα. Η υφή της είναι μέτρια προς σκληρή, συμπαγής και δε θρυμματίζεται. Ο χρόνος ωρίμανσής είναι τουλάχιστον 4-5 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευκολία στην χρήση της (μεριδοποίηση).